Perspectief

Let's go fast forward to 2030FASTTRACK PERSPECTIEF

Hoe organiseer je de nieuwe economie en welke rol spelen ambassadeurs?

Het Fasttrack ‘Perspectief : FastForward naar 2030’ laat je kort en krachtig kennismaken met het werken aan veerkracht met ambassadeurs in jouw organisatie. De pioniers leerden ons: zonder voorstelbare visie op verandering geen beweging! Dus daar begint het.

In drie werksessies maak jij de theorie van het ‘veerkracht-model’ eigen. Je krijgt zicht op wat het kan betekenen voor jouw programma of organisatie in transitie en welke rol jij en/of jouw kernteam wil spelen in de transitie. Het resultaat is een glashelder organisatiekompas, persoonlijke koersplannen en zicht op directe actie op de korte termijn.

Deze kortlopende track is bedoeld voor programmamanagers of directies die met transitie opgaves en/of ambassadeurs werken en deze versneld tot resultaat willen brengen. In deze Fasttrack gaan 1 of meer deelnemers interactief aan de slag met het succesvol bewezen Veerkrachtmodel met verhalen van pioniers en een concreet zicht op handvatten voor de eigen praktijk. Dit programma kan individueel of als team Incompany gevolgd worden.

INCOMPANY

Deze Fasttrack Perspectief vindt Incompany plaats voor 1 tot 5 personen – met minimaal 1 bezoek aan een pionier in de praktijk op inspirerende locatie. Het is mogelijk deze Fasttrack in samenwerking te doen met Universiteit Nyenrode.

OPEN PROGRAMMA
Op 2 momenten in het jaar vindt een Open Fasttrack plaats : dan doorloop je dit programma met 4 – 8 peers. Start in april of november en leer van de pioniers en elkaar. Dit track is 100% online beschikbaar tegen aangepast tarief.

Waarom zou je dit willen?
Je bent verantwoordelijk voor een transitiethema of programma in een organisatie of ketentraject en je zoekt daarvoor een bewezen aanpak. Je werkt met al met ambassadeurs in je organisatie of programma en je bent benieuwd wat je (nog meer) kunt leren van de pioniers.

Adresgegevens

Ambassadorwise

Contactgegevens

+ 31 614 22 30 52
info@ambassadorwise.nl

© 2021 AmbassadorWise. Realisatie: iNEED!T