PortfolioSchuco

Als je als partij in de bouwketen echt iets wilt, moet je bij de investeerder zijn. Dan moet je in een spel van decennia ‘zo doen we het al’ soms een slimme omweg vinden en het anders doen dan de andere partijen. En wat kan je veel als ontwikkelaar van gevelsystemen. Want de toekomst van gebouwen ligt voor een groot deel in die gevel. Wat een wereld van mogelijkheden!

In drie jaar tijd ontwikkelen we meerdere ‘golven’ van vooruitgang met de opdrachtgever Schuco. Schuco staat al jarenlang bekend om zijn goede kwaliteit in de markt. Maar in een behouden markt en een Duits moederschip is het niet eenvoudig om vernieuwende concepten op te schalen. Met een intrinsiek gemotiveerd salesteam en een zeer betrokken directie worden alle hens aan dek getrokken.

Werelddoelen als kompas
Schuco krijgt nieuw Perspectief door een duidelijk Kompas: een grafische visie op de toekomst, een aanbod met oplossingen voor de uitdagingen van straks met de sustainable development goals als orientatiepunt. Alle medewerkers krijgen de Experience en denken mee over wat belangrijk is in de organisatie als je met die nieuwe ontwikkelingen omgaat. En en passant wordt er in ‘expeditieteams’ gewerkt aan vernieuwende projecten. Intern en bij het moederschip wordt het enthousiasme groter en bij klanten worden successen geboekt door de frisse, vernieuwende aanpak. Een prachtig project, met mooie -menselijke- mensen. Echt contact, een eerlijk gesprek en vooral heel veel lol maakten dit project een feest.

Onze bijdrage
AmbassadorWise was drie jaar tijd betrokken als sparringspartner van het management team, individueel coach (bij uitzondering) en we faciliteerden diverse Experiences en een Accelerator. Het project kreeg ondersteuning vanuit het Europees Sociaal Fonds, vanwege het hoge sociaal innovatieve karakter van het project. Leuk detail is dat deze opdrachtgever zo enthousiast was over de resultaten van ambassadeurskracht bij een andere opdrachtgever, dat ze zich bij ons melden voor advies. Dat is ook ambassadeurschap!

Jaar:
2019
Opdrachtgever:
Schuco
Diensten:
Ambassador Concepts, Ambassador Approach
Functie:
Partner en ambassador

Adresgegevens

Ambassadorwise

Contactgegevens

+ 31 614 22 30 52
info@ambassadorwise.nl

© 2021 AmbassadorWise. Realisatie: iNEED!T