Press Enter to Search
w

Perspectief

In drie werksessies organiseren we nieuw perspectief op transformatie voor uw organisatie en de ambassadeurs van het eerste uur. Het resultaat is een glashelder organisatiekompas, persoonlijke koersplannen en zicht op directe actie met een Kansenkaart.  

S

Experience

Met beleving zorgen we voor inspiratie, energie en draagvlak bij cruciale interne stakeholders om aan de slag te gaan met uw transformatiethema en ambassadeurskracht. Het resultaat is een onvergetelijke Expeditie of Incompany traject i.s.m. Nijenrode.

6

Accelerator

Actie en positieve beweging onder een cruciale groep voorlopers zet uw transformatieproces in beweging. Met een tijdelijke K.R.A.C.H.T-sprint werken we aan het inzetten van een beweging van voorlopers : van eerste ervaring tot duurzaam netwerk.

b

Challenge

Nieuwe Economie vraagt organisaties snel te reageren op thema’s: van packaging tot nieuwe energie of human capital behouden. Met een Challenge zetten we de collectieve wijsheid van uw netwerk in om versneld tot oplossingen te komen. Dit doen we in rap tempo met een mix van on- en offline tools.

v

Daadkracht

Transitievraagstukken vragen om versnellen: oplossingen zijn er wel, maar hoe krijgen we ze zo snel mogelijk en vooral sneller gerealiseerd? Het product Daadkracht biedt in korte tijd zicht geld, tijd, handen en slimme zetten en deze begeleiden we ook.

Y

Shortcut to the Future

Deze tijd vraagt om visie hoe zaken anders moeten. Ambassadeurs zijn de voorlopers in deze verandering en geven de kortste weg aan naar een gezonde toekomst. Wij helpen directies deze inzichten uit te nutten door met interviews en een gezamenlijke werksessie concrete kansen in beeld te krijgen die toekomst versneld realiseren.

t Twitter f Facebook g Google+