Press Enter to Search

Charlotte ExtercatteInnovator, Facilitator


Iemand vroeg mij ooit: ‘Wat is het mooiste project dat je ooit hebt gedaan?’ Zonder na te hoeven denken zei ik: ‘mensen ambassadeur maken van zinvolle veranderingen’. Er komt dan een enorme positieve realisatiekracht los en dat is enorm waardevol voor organisaties en mensen zelf. Met dat inzicht heb ik dit prachtige bedrijf AmbassadorWise opgezet. Een schot in de roos en ik doe elke dag wat ik leuk vind.

Charlotte is een uitdagende gesprekspartner voor directie en programmamanagers van organisaties met een maatschappelijke ambitie. Zij schakelt tussen strategie en de dagelijkse praktijk. Met slimme, creatieve concepten zet zij de toon voor positieve veranderingen. Haar sterke netwerk biedt continu kennis, inspiratie en capaciteit. Charlotte is oprichter en bedenker van het concept AmbassadorWise.Meer over Charlotte op LinkedIn


Associates

Maaike GanzeboomInspirator, Facilitator

Ambassadeurs staan stevig in hun schoenen.
De natuurlijke nieuwsgierigheid van Maaike maakt dat haar analyses relevant en grondig zijn. Maaike spiegelt zaken als geen ander in gesprek en audiovisuele producties. Zij is een ontregelende facilitator en trainer met een lach die altijd goed valt.Maaike op LinkedIn

Annemieke StegermanCreatieveling, stille kracht

Mooie dingen maken mensen trots.

Met goede beelden en maken we complexe vraagstukken simpel – daarmee faciliteren we waardevol gesprek tussen mensen over de toekomst van organisaties.

Ingrid MasciniVan visie naar doen

Bruggenbouwer van beleid naar praktijk ofwel van bestuur naar ondernemer & publiek. Ingrid haar kracht ligt op twee fronten. Met een scherpe blik op ontwikkelingen en verbanden in het speelveld, brengt zij partijen samen en zorgt vervolgens voor een gezamenlijke strategie waarbij focus, creativiteit én impact troef zijn in de vertaalslag naar ‘het veld’ om beweging, actie en transitie te realiseren.
.

t Twitter f Facebook g Google+